Blog

Snert Actie

Buiten is het koud en guur! Koning winter trekt over Nederland, warme jas aan én heerlijk naar buiten! Daar hoort natuurlijk bij thuiskomst heerlijke snert van Berend Hoff bij!

Bestel daarom snel de overheerlijke snert van Berend bij Stichting Sadiki. De snert wordt 9 februari tussen 9.30 en 11.00 bij u thuis bezorgd.

U kunt de snert […]

Een vriendschap over continenten

Wist u dat Sadiki ook kinderen ondersteund die naar een High School gaan? Ibrahim is 1 van de 8 kinderen die we ondersteunen.

Dit verhaal is daar en mooi voorbeeld van. In 2015 ontmoette ik in een klein dorpje op het platteland van West-Kenia Ibrahim. Ibrahim was toen 13 jaar en bleek een slim en leergierig […]

Sadiki Kids program

Wat afgelopen maart tijdens de bestuursreis op viel tijdens het bezoek aan de school in Lusala, was dat de kinderen tussen de middag niet naar huis gaan om te eten. Gerwin en Chantal hebben aan de leraren gevraagd waarom dit zo is, waarop ze vertelden dat er thuis onvoldoende eten is voor een middagmaaltijd […]

Voor Kinderen door kinderen

Afgelopen zaterdag mochten wij tijdens de vjennedag een sponsorloop organiseren. Er was een kleine groep fanatieke lopers die samen ruim 650 euro bij elkaar hebben gelopen.

Na afloop hebben we nog een ballonnenwedstrijd gehouden. We zullen jullie op de hoogte houden waar de ballonnen aankomen .

We zijn we trots op alle stoere lopers ! Super gedaan , jongens […]

Update 1 van Gerwin en Chantal in Kenia 2018

Het is alweer 3 jaar geleden dat wij in Kenia waren om onze projecten te bezoeken. Afgelopen zomer is Arjen Muis nog wel een paar dagen in Kenia geweest en heeft hij gekeken hoe het ging met onze projecten. Vanuit de feedback van Arjen zijn we het straatkinderen project aan het voorbereiden. Dankzij een prachtige […]

“Vandaag stond Stichting Sadiki met poep op de stoep.”

Met een groep van 40 vrijwilligers zijn we langs heel veel huizen in Vriezenveen geweest om organische mestkorrels te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan drie goede doelen in Vriezenveen: Peter en Tineke ‘T Lam in Israël, Joyce en Aldenito werkzaam in Brazilië, én Stichting Sadiki.

Om 9 uur zijn we de dag samen begonnen, […]

Wie kent Christine nog?

Stichting Sadiki is opgericht in 2011. Het ontstaan van de stichting is het gevolg van de adoptie van Antony, onze jongste zoon. In 2011 hebben we 8 maanden in Kenia gewoond en brachten we vele bezoeken aan mensen in Kibera. 1 daarvan was Christine, een alleenstaande jonge  moeder die we regelmatig opzochten. Bij het ontstaan […]

Sparen voor Kenia

Elke maandagmorgen mogen de kinderen van basisschool de shalom te Vriezenveen geld meenemen voor de zending. Tot aan de herfstvakantie gaan ze sparen voor Stichting Sadiki, waar we erg blij mee zijn. Voor elke klas hebben we een spaarbus gemaakt zodat de kinderen er extra betrokken bij zijn.

We zijn erg blij met zulke initiatieven! Dank […]

Arjen Goes Kenya

2015, Vjenne Goes Kenya
Een groep van 24 enthousiaste mensen gingen een onvergetelijk avontuur tegemoet.
Wat was het geweldig!

2017, Arjen Goes Kenya! 
Arjen, één van de jongeren gaat voor 4 weken op werkvakantie naar Oeganda. Hij kwam enthousiast bij ons langs dat hij ook een week naar Kenia wilde. Om zijn grote vriend Ibrahim weer eens te ontmoeten. Samen […]

Sadiki Childeren Bible School

Julius en Steve waren afgelopen weken druk bezig om te bekijken hoe we kinderen kunnen bereiken met het evangelie. Na diverse voorbereidingen gaan Julius en Steve vanaf 4 maart van start met Sadiki Chideren Bible School in Kibera.  De bedoeling is dat kinderen van groep klas 4 t/m 8 naar de Sadiki Chideren Bible School gaan.  Julius […]

Promofilm

Afgelopen zondagavond mochten we onderstaande video laten zien tijdens de jongerendienst in de Hervormde kerk te Vriezenveen. Zodat mensen een indruk krijgen van het werk wat we als Sadiki precies doen erheo5h. Er is ook voor Sadiki gecollecteerd waar we erg blij en dankbaar voor zijn.

Blij en dankbaar

De eerste 40 kerstpakketten zijn al uitgedeeld! Mensen zijn blij dat ze een extraatje krijgen zo voor de kerst. Helpen kan nog steeds!